Nauja Reduced price!
9 Vienetų, Visas Didelis Silikono Skaičius Pelėsių Numeriai Torto Formos Kepimo skardos, Už Gimtadienio, Vestuvių 4/10 Colių (10/25cm)

9 Vienetų, Visas Didelis Silikono Skaičius Pelėsių Numeriai Torto Formos Kepimo skardos, Už Gimtadienio, Vestuvių 4/10 Colių (10/25cm)

€8.55

-32%

€12.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: minkštas pelėsių, sillicone pelėsių pyragas, 0 kepimo, kupolo formos silikoninės formos, kepkite formos tortas, tortas dekoro priemonė, pelėsių silikon, pelėsiai, granito bakeware, tortas dizaino įrankis.

Funkcija

6=9 , todėl jūs galite naudoti 6, kad 9 torto, todėl toaal yra 9 gabalus, 2 rūšių dydžio parinktį 4 colių=10cm, 10inch = 25,5 cm 2,Paketą, įskaitant: silikono formų x 9[0, 1, 2, 3, 4, 5, 6(taip pat gali būti naudojamas kaip 9), 7, 8] 3,Prašome reikia pažymėti, kad negali būti naudojamas tiesiogiai ant ugnies arba virš šildymo plokštės ar barbekiu. 4,paprastas būdas padaryti skaitmeninių formos pyragaičiai, ji labai tinka naudoti gimtadienį, jubiliejų ar ypatinga diena. 5,Sveikas netoksiškas produktas, saugus naudoti -104F į 446F, galite pasitikėti ir naudoti su savimi. 6,Pagaminti iš maisto produktų kokybės silikono gumos, non-stick, ir lankstus, tiesiog iššokti su paspaudus pirštais, lengvai išleisti ir švarus

spalva raudona
Modelio Numeris 8number
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Goldbaking
Dydis aboout 4 inch or 10 inch
Sertifikavimo SGS
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikoninė Guma
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Numeris Kepimo Formų
Iteam Didelis Silikono Skaičius Pelėsių
Tipas Pyragas Įrankiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai