Nauja Reduced price!
Naujas 25L Kamufliažas Dviračių Didelis Double Pack Dviračių laikiklį Krepšys Galinis Stovas Kamieno Dviračių Bagažo Sėdynės Raukčio Saugojimo Du Krepšys

Naujas 25L Kamufliažas Dviračių Didelis Double Pack Dviračių laikiklį Krepšys Galinis Stovas Kamieno Dviračių Bagažo Sėdynės Raukčio Saugojimo Du Krepšys

€13.90

-30%

€19.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: elektrinis dviratis kamieno krepšys, krepšys dviračių bagažinė, krepšys bicycl, dviračių bagažo lentyna, dviračių bagažo laikikliams roda, dviračių bagažo krepšiai, krepšys dviratį oda, cubrebotas ciclismo, bicycl stovo, dviračių stovas.

Esu patyręs pardavėjo ir atneš jums labiausiai išsamią ir tikslią paslaugos.

Pažadu: kokybę, visi produktai yra neapgadinta; logistikos greičio visi produktai yra taip pat greitai, kaip įmanoma, kad po pardavimo, visi produktai yra puikus.

Savybės:

*1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės derliaus drobės, tvirtos ir ilgaamžės, ir geras atsparumas plyšimui, trinčiai ir vandeniui.Built-in PE valdyba gali laikyti maišelį geros formos ir suteikia geresnę apsaugą.

*2. Po sustorėjimas ir stiprinimo gydymas, diegimo sagtis yra labiau stabilus.Ji tinka daugumai dviračių stovai ir lengva surinkti ir išardyti.

*3. Šis krepšys turi didelius pajėgumus ir gali patenkinti poreikius tolimojo žirgais.Šio dviračio krepšys turi naujovišką lankstymo dizainas, kuris gali būti pratęstas iki 27L, kad tilptų daugiau prekių.

*4. Jis gali būti naudojamas ne tik kaip užpakalinės sėdynės rankinėje, bet taip pat, kaip krepšys su rankena viršuje.

*5. Pateikti Padėkos, Kalėdų ar gimtadienio dovanos savo artimuosius, šeimos ar draugų.

Specifikacija:

Medžiaga: Vandeniui kamufliažas

Spalva: Maskuojanti

Sąrašai:

1 * Dviračių double pack

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris YL200459-M01

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai