Nauja Reduced price!
ID 5mm x OD 6mm 33FT/(10m) Spiral Wrap Vamzdis Juodas Kabelis Viela Tvarkinga Wrap KOMPIUTERIS Home Cinema TV Valdymo Organizavimo Rinkinys

ID 5mm x OD 6mm 33FT/(10m) Spiral Wrap Vamzdis Juodas Kabelis Viela Tvarkinga Wrap KOMPIUTERIS Home Cinema TV Valdymo Organizavimo Rinkinys

€8.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lan kabelį valdymas, spiralės wire wrap, laido įvynioklis, 3d spausdintuvas, elektros kabelių organizatorius, kabelio spiral wrap, duomenų kabelis organizuoti, dydis kabelių organizatorius, kabelis namų kino, kabelio organizuoti krepšys.

ID 5mm x OD 6mm 33FT/(10m) Spiral Wrap Vamzdis Juodas Kabelis Viela Tvarkinga Wrap KOMPIUTERIS Home Cinema TV Valdymo Organizavimo Rinkinys Idealiai tinka sujungimo kabeliai už savo PC, TV, namų kino sistemą, arba savo darbo stalo, už laidų pynės ir kt.Kabelio wrap tiesiog vėjai aplink kabeliai, jūs norite sutelkti, jokios priemonės yra reikalingos.Atskiri kabeliai gali pradėti arba baigti kabelis wrap bet kada per visą jo ilgį.

Apmokėjimas: Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, pateikiant užsakymą.Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Pristatymas: Mūsų laivybos normos apima laivybos kaina, krovos ir pakavimo medžiagų.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Prekės bus vežamos USPS į JAV ,kurios trunka 7-15 darbo dienų pristatymas.Kiti pristatymo plz pamatyti pašto informaciją.

Laivybos laikas:

Po Oro Paštu trunka apie 20~30 darbo dienų pristatyti, kartais trunka apie 60 darbo dienų.Jeigu tu negali gauti savo pozicijos po ilgo laiko, prašome neatidaryti ginčų, Prašome susisiekti su mumis pratęsti laiką, kai jūsų užsakymo ir ataskaitos post office.

Sugadinta apie Atvykimą: Kai prisijungiate sklypas, prašome ją atidžiai patikrinti.Jūs?d geriau imtis vaizdo ar nuotraukas, kai jį atidaryti.Jei yra bet kokia žala arba trūksta jūsų sklypą, kreipkitės į savo Pašto arba Express " kompanija iš karto, Prašome siųsti vaizdo įrašą arba nuotraukas mūsų paslaugos darbuotojų tuo pačiu metu.Neatidarykite jokio rūšių teiginys, Patogiamgyvenimui.lt, Mes pratęsti laiką, kai jūsų užsakymo kartą, galite pranešti mums ir suteikti jums patenkinti sprendimas.

Muitinės Mokesčių ir Muito: Mes galime padėti pirkėjams sumažinti faktūros vertė, tačiau mokestis imamas pirkėjai?šalies?s iš mūsų kontrolės, pirkėjai yra atsakingas už mokesčių ir muitinės formalumus.

Nuotolinio Plotas: Pirkėjai yra atsakingas už atokioje vietovėje pristatymo išlaidų.

Grąžinimo Politika & Garantija: Mums nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokestis, jei yra problema su jūsų užsakymą, įsitikinkite, kad SUSISIEKTI su MUMIS prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, be commnication pažeidimas verslo atsiliepimus politikos.Mūsų garantija nėra taikoma bet kokios produktus, kurie yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis. 15 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija pasiūloma dėl kokių nors priežasčių, gavus prašymą.

Susisiekite Su Mumis:

Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti.Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą arba rašykite mums.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas

Tipas Spiralės Įpakavimu
Modelio Numeris CRG-5*6 BK
spalva juoda
Medžiaga PE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai