Nauja Reduced price!
Helovinas Terminatorius Latekso Kaukė Arnoldas Schwarzeneggeris Šalies Kamuolys Kostiumas Prapūtimo Ccary Kaukės Cosplay Realus Suknelė

Helovinas Terminatorius Latekso Kaukė Arnoldas Schwarzeneggeris Šalies Kamuolys Kostiumas Prapūtimo Ccary Kaukės Cosplay Realus Suknelė

€15.10

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dinozaurų halloween mask, krokodilas veido, venecijos, dinozaurų kaukė, terminatorius cosplay kostiumas, dinozaurų kaukė šalis, dinozaurų latekso kaukė, latekso kaukė vyrams, skautas pleistras, terminatorius cosplay striukė.

Terminatorius Arnoldas Schwarzeneggeris Kaukė

Saugos Medžiaga - mūsų kaukės buvo pagamintas iš aukštos kokybės 100% natūralios aplinkos apsaugos gumos latekso.Deodorization gydymas buvo atlikta gamybos procese.Ne Toksiškas, ne-skleisti kvapą.Vandeniui atspari izoliacija, ir labai natūralus realus.Dėvėti keletą valandų ilgai nejausite pavojaus uždusti ir diskomfortą.Visas Veidas Oro Minkštas Dizainas - Airsoft kaukė su vielos tinklo akių apsauga.Visiška apsauga visą veidą.Erdvus pakankamai, kad tilptų kiekvienas vaikas ar suaugęs, Puikus, Įdomus meme, Helovinas, Kalėdos, Velykos, Karnavalas, Kostiumų šalys, Džiunglių šalis arba tiesiog einant į naktinį klubą.Tai puikiai tinka tiek daug kartų.

Vitrina

Produkto Video

Visas interaktyvus ekranas pasiekti materialus objektas arti realaus poveikio.

Maloniai Pranešimas

Mūsų skirta vidaus Saugos komanda užtikrinti, kad visi mūsų produktai yra pagaminti ir testuojama, atitinka naujausius ES ir Amerikos Saugos standartus ir reglamentus. 1. Pirmą kartą atidarius pakuotę, ji gali būti šiek tiek latekso kvapo.Tiesiog leiskite jai orą, o ir, kad rūpinosi jis. 2. Prašome laikytis atokiau, jei esate alergiškas latekso ar PVC. 3. Atrodo labai realus!Nereikia išsigąsti, vaikas į verkia.

Tipas Dovana / Masque / Cosplay / Rekvizitai
Proga HELOVINAS
Kaukė Medžiaga PVC
Dydis Adult Unisex One Size Fits All
Dengiamasis Plotas Visas Veidas
Dropshipping Taip
Prekės Pavadinimas MASCARELLO
tinka 1 Maskuotis Šalis / Helovinas Dekoracijas / Džiunglių Šalis / kalėdos
Funkcija Juokinga, / Baisu / Medvilnė / Celebrity / Anonimas
Kvėpuojantis Taip
Kitas Pavadinimas tušus /maska / maske / masker /martelo plaktukas
Amžiaus Grupė Suaugusieji
tinka 2 Karnavalas / Velykos / Naujiena Beach Party

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai