Nauja Reduced price!
Haris Stiliaus Akiniai Spausdinti Moterų Palaidinukė Hoodies Fleece Top Slim Tracksuit Prekės Rūbai Harajuku Trumble Moletom Moteris Viršūnės

Haris Stiliaus Akiniai Spausdinti Moterų Palaidinukė Hoodies Fleece Top Slim Tracksuit Prekės Rūbai Harajuku Trumble Moletom Moteris Viršūnės

€9.39

-45%

€17.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: malfoy, harri poter, harry styles vasaros marškinėlius, "magic wand" sirius, šalikas slytherin, dobby haris poteris porte clef, harri poteris, harry styles rūkymas, dementor harry poter "lego", haris poteris slitherin.

Haris Stiliaus Akiniai Spausdinti Moterų Palaidinukė Hoodies Fleece Top Slim Tracksuit Prekės Rūbai Harajuku Trumble Moletom Moteris Viršūnės

Iš anksto Sumažėjo 2-Way Ruožas 95% Priemoka Mikropluošto Poliesteris ir 5% Spandex.Nepaprastai stiprus ir patvarus.Atsparus raukšlių, mažėja, atsparus dilimui ir miltligė, skalbti Mašinoje ir lengva priežiūra Kietas 360 Dizaino Aukštos raiškos sublimacijos spausdinimo metodas apima visą drabužis, Tai yra Unisex įrengtas puloveris Hoodie.Mūsų stroje yra visų Rankų.taigi, prašome leisti 5% paklaida pagal spalvą ryškumas (on-off ekraną), taip pat siuvimo srityje.

Dydžių Lentelė

Mūsų Klientas Peržiūros

Mielas drauge,jūs galite mokėti pinigus : kredito kortelė/webmoney transfer/debeto kortelės/western union " / " QIWI Piniginės ir kt.

Jeigu jūsų užsakymą kaina neviršija 200 JAV dolerių, Mes su jumis DHL, "FedEx", arba Aramex nemokamas pristatymas paslaugų. (nuotolinio šalies prašymą 250 JAV dolerių)

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina išreikšti shippingIf jūs nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, ir kiekvieno 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo Ins ,VK, arba Facebook, mes jums Dovana arba Counpous kitas jūsų užsakymą.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka .Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas

Tipas Puloveriai
Sezonas Pavasario /Rudens
Prekės Pavadinimas YINUODAIL
Amžius 16 - 34 Metų Amžiaus
3 funkcija Paramos Lašas Siuntėjo
Su gobtuvu Taip
Pristatymas Režimas Dropship / Mažmeninė /Didmeninė
Apykaklės Su gobtuvu
Dizainas 3D Spausdinti
Modelio Numeris poter
Rankovės Stilius Reguliariai
Funkcija 1 3D Atspausdintas Hoodies
Tinka Pora / Unisex / Moterims / Vyrams
Kilmės KN(Kilmės)
Storis STANDARTAS
Medžiaga Medvilnės Mišinys
Modelio Tipas Spausdinti
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius Atsitiktinis
Audinio Tipas Megzti
Programos Šalis Cosplay
Drabužių Ilgis Reguliariai
2 funkcija Moterų Hoodies/ Vyrams Hoodies
Svoris 0.45kg

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai