Nauja Reduced price!
Bevigac Ergonomiškas Smart Mobilųjį Telefoną Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Gamepad Rankena Žaidimų Grip Rankena Paramos 4.7-6.5 colių Smartfon

Bevigac Ergonomiškas Smart Mobilųjį Telefoną Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Gamepad Rankena Žaidimų Grip Rankena Paramos 4.7-6.5 colių Smartfon

€2.64

-30%

€3.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 700c aširačio, telefonai celulares, fortnite atveju huawei bush, kreiptuką mount, savininkas kreiptuką, žaidimų konsolės fortnite, gamepad telefono turėtojas, fortnit, gamepad s3, xiaomi mi.

Daugiau Produktų:

Bevigac Ergonomiškas Smart Mobilųjį Telefoną Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Gamepad Rankena Žaidimų Grip Rankena Paramos 4.7-6.5 colių Smartfon

Informacija:

Rankena rankena turi ergonomiškas dizainas ir patogus jausmas atsipalaiduoti savo rankų nuovargį ilgai laiko žaidimų

Kreiptuką suteikia žaidėjams puikus fizinės manipuliacijos, suteikiant tikslią kontrolę žaidimo personažus, ir gali dirbti lengviau su daugiau sudėtingų nustatymo

Suderinamas su dauguma jutiklinis ekranas smartphonach, ir teleskopinio dizaino, kad ji tinka išmaniojo telefono dydis 4.7-6.5 colių

Su cut-out dizainas, todėl jis gali būti naudojamas krovimo metu ir taip pat gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono stovas, kai ne žaisti žaidimus,

Puikiai tinka bet kokio žaidimo, kad turi ant ekrano valdymo mygtukai, tokių kaip Pubg žaidimams, Fortnite, Mobiliųjų Legendos", už Arenoje Narsa, už FIFA, Dragon Lizdą JŪROS GTA ir t.t.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Pakuotė:

1 x Mobilusis Telefonas Gamepad

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Prekės Pavadinimas Bevigac
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Modelio Numeris "Iphone" 10 X 8 7 Samsung S8 Plius Xiaomi 6 Huawei P10 Žaidimų Rankena
Su USB Ne, mobilusis telefonas, mobilusis telefonas gamepad mount turėtojas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai