Nauja Reduced price!
Įvairaus Dydžio Aišku, Sidabro Reclosable

Įvairaus Dydžio Aišku, Sidabro Reclosable "Mylar" Zip Lock Bags Aliuminio Folijos Pakuotės Plastikinės Vožtuvas Užtrauktukas Maišeliai Birių Maisto Produktų Laikymo

€4.66

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: benzino vožtuvas, plastiko, viduje auga rinkinys completo, plastikiniai pedalas vožtuvas, vožtuvas plastiko, led piktžolių, krepšys mylar, seedo augti, opel plastikinis vožtuvas, indor, plastikiniai sklendė vožtuvas.

✅ [PRIEMOKA STORA UŽDAROMA ZIPLOCK] - Išlaiko visas vandens ir drėgmės ir bet kvapus, kai uždaromos!Į ziplock antspaudas snaps uždaryti taip, stora jūs niekada klausimą, ar maišelis yra atidarytas arba uždarytas vėl kada nors! ✅ [PUIKUS ilgalaikę MAISTO produktų LAIKYMO] - su mylar dizainas išlaiko turinį viduje šviežias ilgiau, palyginti su reguliaraus ziplock maišą!Galite išsaugoti kavos, ryžiai, pupelės, arbatos lapai, žolės, prieskoniai, ir daug daugiau už ilgesnį laiką be jų gadinti. ✅ [ŠILUMOS-UŽSANDARINAMA 100% KVAPAS ĮRODYMAS PAJĖGUMŲ] - jei jums reikia užtikrinti, kad jokio kvapo nutekėjimas!Tai taip pat užtikrins, kad krepšiai anksčiau nebuvo atidaryta. ✅ [MŪSŲ PATVARUS 100 MIKRONŲ STORIO MEDŽIAGA] - bus apsaugoti savo daiktus nuo sauso klimato ar esate kempingas, žygiai, arba tiesiog reikia premium mylar maišeliai saugoti jūsų maisto.

Medžiaga PP
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai