Nauja Reduced price!
Custom Bet Kokį Vardą Karoliai Asmeninį Laišką Širdies Pakabukas Karoliai Žavesio Nerūdijančio Plieno Choker Papuošalai Moterims Vestuvių Dovana

Custom Bet Kokį Vardą Karoliai Asmeninį Laišką Širdies Pakabukas Karoliai Žavesio Nerūdijančio Plieno Choker Papuošalai Moterims Vestuvių Dovana

€3.22

-45%

€5.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: priedų suzuki sx4, jutiklis suzuki sx4, nėrimo perukas, Pagal Užsakymą, sėdmenų lytis, sėdmenų, elva plaukų, nema 17hs4401 stepper motor, antgalis raktas, meduoliai su imbiero priedais vyras formos.

Pristatymo laikas: 1.Ne individualų produktų : Per 3 dienas 2.Individualų produktų :Per 5 dienas Pakuotė :1pcs/opp krepšys Dropshipping :Susisiekite su mumis Pritaikyti :Susisiekite su mumis Po pardavimo: 1.Prarado punktas: susisiekite su mumis ir mes pasirūpinsime, dėl išsiųsti ar grąžinti visą 2.Sudužęs: susisiekite su mumis, mes pasirūpinsime išsiųsti prekes arba grąžinti už 50% kainos, prekių 3.Negali pristatyti: patvirtinti savo adresą yra tiksli,keisti jūsų nurodytu adresu ir siųsti ją el. pašto, logistikos įmonės, susitarti dėl naujo pristatymas. ([email protected])

Pastabos

.SHIPING .Visi Užsakymai bus tvarkomi per 5 dienas.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas. .Visi daiktai bus išsiųsti per China Post Oro Paštu arba kitų pašto kelią, kuris paprastai trunka 30-60 darbo dienų atvykti. .Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. .MOKĖJIMU .Mes priimame alipay, Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. .Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo .ATSILIEPIMŲ .Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Savo Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. .Mes prašome, kad jūs su mumis susisiekti dėl bet kokių klausimų dėl jūsų užsakymą vietoj to, suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą, kuris nebus naudinga problemų sprendimui. .ĮSIPAREIGOJIMAS .Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums. .Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą. .Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą. .Gyvendamas pagal principą "Super kokybės, gerai service", siekianti sunku būti jūsų gerą verslo partnerį.

Pakabukas Dydis Kaip Foto
Modelio Numeris DZ-17
Individualų Tipą Pavadinimas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
spalva aukso,sidabro,rožinė aukso
Dovana Moterys,Vyrai,Mergaitės,Berniukai,Mėgėjams,Unisex
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pristatymo Laikas 7-15 dienų
Prekės Pavadinimas Nerūdijančio Plieno Užsakymą Pavadinimas Karoliai
Formos\modelis Laiškas
Juostos Pavadinimas SKQIR
Proga Šalis/Gimtadienio / Vestuvės / Jubiliejų/ Dalyvavimas
Paslauga Dropshipping,didmeninė prekyba
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Raktinis žodis Custom
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Lytis Unisex
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Funkcija Nuotaika Tracker
Stilius Pasirinktinis Pavadinimas Karoliai Moterims, Dovana, Papuošalai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai