Nauja Reduced price!
Hydra Roller Titano adata Mezo Derma Adatos, Įrankiai Hialurono Rūgštis Odos priežiūros Adata-nemokamai Mezoterapija Ne Skystis

Hydra Roller Titano adata Mezo Derma Adatos, Įrankiai Hialurono Rūgštis Odos priežiūros Adata-nemokamai Mezoterapija Ne Skystis

€7.38

-11%

€8.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: hydra veido įranga, foreo luna, paraudimas ir lupimasis, įranga hydra veido, chimera įrankis, dhl, pistoletas mezoterapija, dermarol, rejuven odą prietaisas, dr pen.

Hydra Roller Titano adata Mezo Derma Adatos, Įrankiai Hialurono Rūgštis Odos priežiūros Adata-

nemokamai Mezoterapija Ne Skystis

Apie šią prekę

Hydra roletai gali būti naudojamos siekiant skatinti kolageno reprodukcijai ir padidinti absorbcijos odos priežiūros produktus.

Modelio Numeris : Hydra adata antspaudas(20 pin)

Hydra roller Volelis(64 pin)

Talpa:10ml

Adata Gylis :0,25 mm / 0,5 mm/1,0 mm / 1,5 mm

Skersmuo Adata : 0.13 mm

Adatų Skaičius : 20 pin arba 64 pin

Adata Medžiagos : Titano + 24K Auksu

Dezinfekavimas : 75% Etilo Alkoholis ir Sterilūs EO Dujos

Funkcija

1. Baudos Linijas ir Raukšles

Veido raukšlės, saulės žalos, ir suplonėti oda dažniausiai sukelia nuostolius, kolageno ir elastino.Adatos ilgis-0,25 mm ir 0,5 mm rekomenduojama

2. Randai

Gydant randus yra labiausiai populiari tema.šis punktas yra įrodyta, kad pagerinti ar net išnyks iš daugelio rūšių randus, išskyrus keloid randus.Hydra roller tikrai gali naudoti tiems, kurie kenčia nuo varity randus, įskaitant spuogus, randus, chirurginius randus ir net strijų.Adatos ilgis 1,5 mm rekomenduojama.

3. Hiperpigmentacija

Hydra volelis padeda sumažinti hiperpigmentacija, kurias nusimesti viršutinį odos sluoksnį ir gaminti normalus melanocyte.

4. Spuogai

Hydra roller naudą spuogai skatinant įsisavinimo ir veiksmingumo aktualūs spuogų produktai tiesiai į apdorotą plotą.Tai padės išvalyti savo odą be galo.Adatos ilgis 0,25 mm rekomenduojama.

5. Didelis Poras, Išsiplėtusios Poros ar Akučių

didelis poras dažnai yra įsikūręs ant nosies ir aplink skruostus.Hydra roletai gali padėti sumažinti išvaizdą didelis poras gaminti daugiau kolageno ir šiek tiek sustorėja epidermį.Adatos ilgis 0,25 mm rekomenduojama kasdieniam naudojimui.

6. Plaukų Slinkimas

Hydra roletai gali pasinaudoti plaukų slinkimas, pavyzdžiui, Nuplikimas.Alopecija yra taip pat žinoti, kaip vyrs modelio nuplikimas audiniuose, ir ant odos needling parodė, pasiūlyti geriausias rezultatas.

Odos Tipas visų tipų odai
Tipas hydra roller
Medžiaga Metalo
Naudoti draudimo,akių,kūno
Modelio Numeris HR01
Gamybos procesas Mašina Padarė
Pavadinimas Derma Rollering
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Įrenginio Tipas Titano Adatiniai
Tikslinė Sritis Veido/Galvos/Kūno
Funkcija derma roller su adatomis
Prekės Pavadinimas KSBELLE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai