Nauja Reduced price!
Automobilių Dulkių Švaresnis 360 Laipsnių Daugiafunkcį Valymo Teleskopinė Rankena Šepetys Mikropluošto Duster Namų Dulkių Valymo Dulkių

Automobilių Dulkių Švaresnis 360 Laipsnių Daugiafunkcį Valymo Teleskopinė Rankena Šepetys Mikropluošto Duster Namų Dulkių Valymo Dulkių

€9.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "renault duster", teptuku duster", dacia led, variklio logan, Duster", išplėsti ventiliatorius duster", automatinis mikropluošto duster", mikropluošto cleaner spray, oro duster", filtras polaris.

Produkto Informacija

TAUPYTI VANDENĮ VIENĄ BLIZGA AUTOMOBILIŲ VIENU METU: Anumit automobilių duster rinkinys leidžia alternatyva plovimas, vaškavimas ir apsaugoti bet kokio dydžio transporto priemonės minučių su viena lengva taikyti ir, be eikvoti laiko ir vandens.MIKROPLUOŠTO DUSTER: Anumit, dulkių valymui, pagamintas iš aplinką tausojančių minkšto mikropluošto, kuris yra jau įrodyta, kad būti veiksmingos siekiant pritraukti, gauti, ir išlaikyti nešvarumus ir dulkes su savo maža ir plonų pluoštų. 360° GALINGAS DULKIŲ: Didesnis ir pilnesnis 360° mikropluošto galvos daro plunksnų duster valymo paprasta, greitai ir efektyviai.Lengvas, kompaktiškas mikropluošto stygos spąstus ir pakelti dulkių ir nebraižo arba sėjamos jūsų automobilį.IŠTRAUKIAMAS RANKENOS DIZAINAS: jūsų patogumui ir saugumui, mes pridėti teleskopinė rankena su minkštu pluoštu padengta mikropluoštu duster pabaigoje, jums tik reikia ištiesti baras pasiekia aukštą ir toli srityse.Gana veiksmingas ir lengvai valdyti.PLATUS TAIKYMAS: Mūsų automobilių valymo rinkinys gali būti naudojami ne tik automobilių eksterjero ir interjero, namuose ir biure, taip pat puikiai tinka valyti namų apyvokos daiktus, tokius kaip mini žaliuzės, langai, lentynos, prietaisai, kiemo baldai, lubų ventiliatoriai, valtys, RV ir sunkiai pasiekiamose vietose.Skelbimas: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Pirkėjų Rodyti

Apie Laivybos

-Mes remti laivybos visus užsakymus atlikti per 12-24 valandas po pirkėjas atlikęs mokėjimą.Kinijos Post/ePacket/Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas yra labiausiai greitas pristatymas metodas.Paprastai laivybos laikas yra apie 2-3 savaites daugelyje šalių.Jūs galite gauti savo užsakymą labai greitai.

Apie Aftersale

-Jei gausite klaidingą produkto(kitas prekes ar klaidingų spalvą, dydį), prašome susisiekti su mumis laiku.Aš duosiu jums geriausią sprendimą, kad jūs jaustumėtės patenkinti.Galite pasirinkti siųsti naują arba susigrąžinti visų pinigų, ginčas nėra geras pasirinkimas soluting problema. -Jei jums gauti jūsų prekių laiku, prašome susisiekti su mumis, ir aš padėsiu jums stebėti jį.Kaip paprastai, daug sklypai buvo sustabdytas pirkėjo vietos pašto tarnybos arba muitinės ir parodyti savo informaciją, pirkėjas gaus sklypo sklandžiai.

Apie Atsiliepimą

-Jei manote, patenkinti šį produktą, prašome davė gerų atsiliepimų šio produkto.Jūsų parama yra mūsų darbas, galia, mes siūlome daugiau kokybiškesnių paslaugų, kai jūs ateinančiais!Labai ačiū!

Priminimas

-Rusijos klientams, pateikite vardas, pavardė (trijų žodžių) anglų kalba. -Klientams iš Saudo Arabijos, Jungtinių Arabų Emyratų, Libano, Kuveitas, Omanas, Gana, Kataras ir kt., prašome P. O. Bokso adresą. -Mėgautis jūsų laivybos mūsų parduotuvėje.

Duster Galvos Formos Elipsė
Duster Galvos Medžiaga Mikropluošto
Naudojimas Automobilis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dulkių Šepetys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai