Nauja Reduced price!
1000PCS Varžtai Akiniai, Akiniai nuo saulės, Akinių Žiūrėti Maža Varžtų Atsuktuvas Tweezer Riešutų Asortimentas Remonto Įrankių Rinkinys L0724

1000PCS Varžtai Akiniai, Akiniai nuo saulės, Akinių Žiūrėti Maža Varžtų Atsuktuvas Tweezer Riešutų Asortimentas Remonto Įrankių Rinkinys L0724

€4.00

-19%

€4.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mop remonto komplektas, akių pack, ary laikrodžiai, šviesolaidiniai įrankių rinkinys, atspėti žiūrėti moterims, rinkinys torx, ts pincetu, oakley sunglass, įrankis wiha, Pagani Dizaino žiūrėti.

Aprašymas: Naudingos stiklų remonto komplektas su varžtais remontas akiniai, akiniai nuo saulės, kompiuterių, mobiliųjų telefonų, mažų elektronika, laikrodžiai ir bet kokio kito prietaiso su mažais varžtais.

Tai sunglass remonto komplektas bus sveikintina, be savo namų įrankių rinkinys.

Mažas akinių varžtai bus jums gerai, visi jūsų mikro remontas.

Apima platų asortimentą įvairių dydžių varžtais, įskaitant savisriegiai.Galite būti tikri, jūs turite teisę varžtas remontas visų tipų akinius ir mažų elektronika.

Organizuotas plastiko atveju reiškia, kad jūs galite visada rasti dydis ieškote ir su įtraukti dydžio diagramos dangtelį, jūs galite rasti tai, ko jums reikia greitai.

PASTABA: Su dangčiu, su dydžio klavišą decal pakelia ne į lauką, todėl būkite atsargūs atidarydami išvengti praliejimas.

Specifikacija:

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Spalva:Kaip nuotraukose parodyta

Dydis:10.8X6.4X1.5cm

Komplektą Sudaro:

1pc*atsuktuvas

1pc*tweezer

1000pcs*varžtai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Įrankiai Įrankių Rinkiniai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai