Nauja Reduced price!
INKBIRD dilimui Oksfordo Audinio Kelionės Atveju Saugojimo Krepšys IBT-4XS/IBBQ-4T/IBT-4XP/IBT-2X/IBT-6XS/IHT-1P/BG-HH1C/HET-F001

INKBIRD dilimui Oksfordo Audinio Kelionės Atveju Saugojimo Krepšys IBT-4XS/IBBQ-4T/IBT-4XP/IBT-2X/IBT-6XS/IHT-1P/BG-HH1C/HET-F001

€12.30

-12%

€13.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: temperatūros kontrolės, byla telefono, luggag krepšys, termostatas w3001, inkbird ibt 4xs peržiūros, INKBIRD, atveju inkbird, oras skaitmeninis temperatūros reguliatorius, ati akvariumo termometras, valdytojas " xh w3002.

INKBIRD 4 Rūšių Splash proof Kelionės Saugojimo Suderinama dėklą už IBT-4XS / IBBQ-4T / IBT-4XP / IBT-2X / IBT-6XS / IHT-1P / BG-HH1C / HET-F001

Pastaba: Lagaminas, Tik, Prašome Pasirinkti Jūsų Tipo Reikia

Aprašymas:

Inkbird talpinimo suderinama IBT-2X/4XS/4XP/4T/6XS/1P/HH1C/F001 yra atsparus vandeniui ir atsparus smūgiams.Kelionės saugojimo dėklas yra ypatinga Inkbird grotelės termometras.Prašome pasirinkti tipą jums reikia.

✔ Didelio tankio EVA sluoksniu išorės atveju ir yra labai patvarios, siekiant užtikrinti, kad jūsų termometras niekada pažeista ;

✔ Minkšta rankena, rankena turi gražią vertus jaučiasi ir yra patogus keliaujant ;

✔ 360 laipsnių užtrauktukas leidžia atidarymo ir uždarymo supaprastintai ;

✔ Pakankamai vietos sandėliuojant prietaisą, įrašus, jutiklių ir kitų komponentų singe atveju ir gali labai patogus nešiotis, keliaujant.

✔ Atsparus vandeniui sunku EVA išorinis dangtis ir interjero smūgio absorbcijos putų kamšalas padeda išlaikyti maisto termometras ir visus priedus minkšta ir saugi nuo atsitiktinio lašai, smūgių ir įbrėžimų.

Specifikacija:

Spalva: Juoda Svoris: 72G - 281G Dydis: 20 x 13 x 6 cm (už 2XS); 17 x 12 x 7,5 cm (už 4XS/4T/4XP); 23 x 12 x 8cm (6XS); 19 x 7 x 3,5 cm (už 1P/HH1C/F001) Medžiaga: Nusidėvėjimui atsparaus Oksfordo Audinio Materia Pakuotės, įskaitant: 1 * Laikymo Dėžutė

Savybės:

✔ Pritaikytus Vežti Langelį Inkbird Grotelės Termometras : Šis dėklas yra Apsaugoti ir išsaugoti savo Inkbird termometras iš IBT-2X/4XS/4XP/4T/6XS/1P/HH1C/F001 ir jos sudedamosios dalys vienoje vietoje, su oficialia vandeniui, atsparus smūgiams ir patvarus Inkbird atveju.Prašome pasirinkti tipą jums reikia.

✔ Apsaugos dilimui Oksfordo Audinys Medžiaga: dėl savo didelio kietumo medžiaga ir aukštos sponge tankis , dėklą galėtų apsaugoti savo investicijas, nes saugyklos korpusas pagamintas iš smūgiams atsparių, splash atspari, atsparus įbrėžimams ir dulkėms atspariu dilimui Oksfordo Audinys medžiaga siekiant apsaugoti jūsų grilis termometrai nuo Smūgio ir purslų.

✔ Lengvas ir Mažas Dydis: jeigu yra lengvas ir dydį atveju yra kompaktiškas, kuri leidžia jį patogu įdėti į maišelį ir bet kur.

✔ Patogus Dizainas: yra nuimamas dirželis lengvai nešiojimas, vidaus dizainas akių kišenėje, su putų turi savo termometras tvirtai ir apsaugoti savo įrenginį nuo smūgių transportuojant, ir sklandžiai, bet tvirtas 360 laipsnių užtrauktukas atsidaro ir užsidaro lengvai.

✔ Klientų aptarnavimas: Jei turite kokių nors problemų su produktų, jūs galite susisiekti su mumis bet, kurio metu.Tada mes padėsime jums išspręsti problemą.

Maitinimo Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Yra Protingas Prietaisas No
Sertifikavimo CE
Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių
Teorija Temperatūros Reguliatorius
Prekės Pavadinimas INKBIRD
Naudojimas Namų ūkio
Modelio Numeris Laikymo Dėžutė 6X/4XS/4T/4XP/2X/1P/HH1C/F001
Stilius rankinės
Maks. Matavimo Temperatūra 49°C & Pagal

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai