Nauja Reduced price!
Nešiojamų Baseinas Dulkių Siurbliai Mini Jet Po Vandeniu Švaresnis Su Akių Maišą Teptuku Galvos Rankena Greitas Žarnos Jungtis (Neįtraukti Žarna)

Nešiojamų Baseinas Dulkių Siurbliai Mini Jet Po Vandeniu Švaresnis Su Akių Maišą Teptuku Galvos Rankena Greitas Žarnos Jungtis (Neįtraukti Žarna)

€8.08

-15%

€9.51

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: baseinas priedai fuente, povandeninis dulkių siurblys, cleaner vacum, baseinas švaresnis palo, mini dulkių, robotų baseinas švaresnės, cleaner baseinas, dezinfekavimo dūmų mašina, baseinas skimmer paviršiaus, žarna baseinas.

Funkcijos: 1.Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tvirtas ir patvarus. 2.Galvos ilgis yra 25.7 cm/10.1 colių, Telpa į bet kokį standartinį ištraukiama kolona, nereikia jokių įrankių įdiegti, lengvas į 400g, lengva valyti, lapų ir kitų nešvarumų, lengva nešiotis ir naudoti. 3.Ateina su greitas žarnos jungtis, lengva susisiekti su bet standartinis sodo žarną(Nėra Įtrauktos Žarna) greitas žarnos jungtis, lengva prijungti prie bet kokios standartinės sodo žarna. 4.Šis dulkių valymo priemonė idealiai tinka valyti mažas baseinas, spa, tvenkinys, kubilas, ir kt.Specifikacija: Medžiaga: ABS Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje Galvos Ilgis: Apytiksl. 25.7 cm / 10.1 be Pakuotės Turinys: 1 * Teptukas Vadovas 1 * Rankena 1 * Greita Jungtis 1 * Akių Maišą 1 * Vandens Įleidimo Pastaba: 1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Medžiaga Plastikiniai
Feature2 Sodas
Parama Aklas Lašas laivas & Didmeninė prekyba & CSV užsakymo
Feature1 vaikų baseinas
Modelio Numeris Teptukas, teptuku baseinas
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 struktūrinių baseinai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai