Nauja Reduced price!
15vnt 3 Dydžio Daugkartinio naudojimo Vaisių, Daržovių Krepšiai Net Maišą Gaminti, Skalbti Maišus, Virtuvė, Sandėliavimo Krepšiai, Žaislai Įvairenybės

15vnt 3 Dydžio Daugkartinio naudojimo Vaisių, Daržovių Krepšiai Net Maišą Gaminti, Skalbti Maišus, Virtuvė, Sandėliavimo Krepšiai, Žaislai Įvairenybės

€7.32

-32%

€10.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ritė jig įrankis, kanapių vaisių krepšys, virtuvės organų, virtuvės skalbiniai saugojimas, daržovių popierinis maišelis, bulvių laikymo, savininkas maišelį virtuvė, muji akių maišą, pagaminti maišeliai, galima skalbti, seahorse medienos.

15vnt 3 Dydžio Raišteliu Maišus, Daugkartinio naudojimo Įvairenybės Žaislas Vaisių, Daržovių Saugykla Punch

Šis akių maišą komplektą įeina 15 vnt maišelių, 3 dydžiai, iš viso, kuris atskiria 3 spalvų.Jos raišteliu dizainas leidžia nešiojamų ir patogus atidarymas.Daugkartinio naudojimo, ekologiškos ir ilgaamžės, jums tinka saugoti visų rūšių įvairenybės, vaikų žaislų, vaisių, kosmetika ir kt.

Savybės:

Pagaminti iš premium poliesteris, saugus, ne toksiškas ir patvarus naudoti.Ji yra daugkartinio naudojimo, ekologiškos ir ekonomikos.Raišteliu uždarymo dizaino krepšys yra patogus atidaryti ir uždaryti, taip pat nešiojami.Gali būti naudojamas saugoti įvairenybės, vaikų žaislų, vaisių ir daržovių, tarnauja kaip saugojimo krepšys ar maisto maišelį.Lengvas ir lengvai atlikti, tinka, kelionės, kempingas, žvejyba, apsipirkti ir pan.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Poliesteris

Spalvos: Mėlyna, Raudona, Žalia (Pasirinktinai)

Dydis: apytiksl.

30*41.5 cm/11.81*16.34 į (Mėlyna)

31*18cm/12.2*7.09 į (Raudoną)

30.5*33.5 cm/12.01*13.19 į (Žalia)

Svoris: apytiksl. 254g / 9oz

Paketų Sąrašo:

5 * Mėlynos Spalvos Maišus,

5 * Raudonų Akių Krepšiai

5 * Žalia Maišus

Pastaba:

1. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Stilius Modernus
Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai