Nauja Reduced price!
30 Stiebų Džiovintos Gėlės Pampos Žolė Natūralių Augalų, Gėlių Triušis Žolės Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Namų Vestuvių Dekoravimas

30 Stiebų Džiovintos Gėlės Pampos Žolė Natūralių Augalų, Gėlių Triušis Žolės Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Namų Vestuvių Dekoravimas

€3.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rabbit žaislas, bonsai, dekoro žolės, dri gėlių, tujų džiovintų gėlių, pampa žolės dekoras, artifici gėlių, žolė, nuotakos puokštė, mtb stem.

Kai gaunate prekes, gali būti ir psichologinis skirtumas pirmą kartą, prašome nesijaudinkite.Taip yra todėl, kad gėlių vadovai yra ne purus.Galite leiskite džiūti 1 diena saule ir palaukti, kol ji bus visiškai pūkuotas, turi vaizdo efektą.

Produkto Aprašymas:

1. Tipas: sausi nendrių krūva 2. Kiekis: 30/50 (išskyrus produktų) 2. Medžiaga: Natūralus džiovinti augalai, 4. Dydis: bendras ilgis-apie 60cm; plunksnų ilgis: apie 45-50cm 5. Taikymo sritis: Gražus gamtos džiovintos gėlės, panaudota, vestuvių puokštės, etapas, svetainė, miegamojo, biuro, kavinės, Valentino Diena ir pan.Namuose ir biure bus geriausias pasirinkimas. 6. Remti pasiūlymai: Šis produktas gali būti pateiktas į keramikos vazos, rotango vazos, stiklo vazos ir medinės vazos.Taip pat gali būti maišomas su kitais šieno, poveikis yra taip pat labai geras! 7. Dūmų kamuolio neturėtų būti smarkiai sukrėtė arba pateikti vėjuota vieta, ten bus šiek tiek kamuolio reiškinys, prašome pirkti atsargiai.Dėl spaudimo pakuotę, kai jūs gaunate produktą, jį palikti, saule kelias dienas, ir plunksnos taps purus. (Pastaba: yra nukrypimų dydžio ir spalvos rankomis matavimo ir ant ekrano.)

Ypatybė:

1. Ilgaamžiškumas yra didesnis, nei dirbtinės gėlės, gali būti naudojamas nepertraukiamai daugiau kaip vienerius metus, ne sezoniniai apribojimai, paprastai neblunka. 2. Įtraukti meninio skonio savo gyvenamąją aplinką ir padaryti jūsų gyvenimo, aplinkos kvapnus. 3. Prašome vietoje, sausoje vietoje, siekiant išvengti drėgmės, sausų gėlių reikia ventiliacijos ir vėdinimo sistema. 4. Priminimas: Jei naudojamas vestuvėms, gimtadieniams ir šalimis, prašome knygos 40-50 dienų iš anksto.

Pristatymo Patvirtinimas:

1. Produktas bus siunčiami per 1-3 darbo dienas, gavęs mokėjimą.Dėl epidemijos, tarptautiniai skrydžiai ir logistika gali būti atidėtas, bet mes pasirūpinsime, pristatymas jums kaip galima greičiau po to, kai jūs įdėti savo užsakymą. 2. Mes atidžiai patikrinti kiekvieną detalę, kol siuntą.Tačiau, atsižvelgiant į pakuotės dydį ir kitų priežasčių, transporto išlaidos nėra labai tiksli.Jei jums reikia kitų transportas (DHL, UPS, FedEx, TNT, ir t. t.), prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums su geriausia kaina! 3. Importo muitai ir mokesčiai nėra įtraukti į kainą, ar prekių gabenimo išlaidas.Prieš siūlymą / perkant, prašome susisiekti su muitinės jūsų šalyje nustatyti šių papildomų išlaidų.Šias išlaidas padengia pirkėjas.

Kodėl verta rinktis mus?

1. Mes turime savo gamybinę bazę, ir jau veikiančių fizinių parduotuvėse daug metų, su daugelį metų didelę patirtį veisimo ir pardavimo. 2. Bendradarbiaujame su daugeliu užsienio gėlių parduotuvės pakeisti pristatymo, ir daugelyje užsienio platintojai taip pat pasiimti prekių iš jav. 3. Klientai yra mūsų Dievas, paslauga visada yra pirmas.Puiki gaminio kokybė ir puikus aptarnavimas po pardavimo.Jūsų patvirtinimo, kad mūsų produktai bus tikrai, kad mums padaryti geriau!

1. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome šviesiai iki 5 žvaigždučių vertinimo proceso metu.

2. Jei pakuotė yra pamestas arba sugadintas, prašome susisiekti su mumis laiko, mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

2. Jei pakuotė yra pamestas arba sugadintas, prašome susisiekti su mumis laiko, mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Tipas Triušio Uodega Žolės
amatų Rankų darbo produktai
Naudoti Vestuvių,Pobūvių,Motinos Dienos,Kalėdų Dieną
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Proga Vestuvės
spalva Žalią spalvą
įrašykite žodį 7 vestuvių pampos
įrašykite žodį 5 džiovinti augalai, dekoras
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Pagrindiniai Žodžio 3 Mažmeninė didmeninė dropshipping
Raktinis Žodis 1 namų dekoro priedai
pagrindiniai žodžio 6 Džiovintų Gėlių Dekoracija
raktinis žodis 10 vestuvių dekoravimas
Modelio Numeris Nekilnojamojo Džiovintos Gėlės
Stilius Gėlė
Skaičius, Vnt 10/20Pcs
Pavadinimas Gamtos pampos žolė puokštė
įrašykite žodį 9 Namo Apdaila
Raktinis Žodis 2 dirbtinių gėlių dekoras
Programos scena Biuro,miegamasis,gyvenamasis kambarys,kavos staliukas,laisvalaikio
Pagrindiniai word 11 gėlių dekoras
Prekės Pavadinimas LIETAUS SRITYJE
Gėlių Galvos Ilgis 5-40cm
Kilmės KN(Kilmės)
Bendras Ilgis 55-60cm
įrašykite žodį 8 žolės vestuvių
Medžiaga Rotango
Raktinis žodis 4 gėlės, dekoravimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai