Nauja Reduced price!
Cosplay Talismanas Profesinės Yoshi Dinozaurų Super Talismanas Kostiumas

Cosplay Talismanas Profesinės Yoshi Dinozaurų Super Talismanas Kostiumas

€113.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: winie pooh kostiumas, pliušinis yoshi, toadette mario kostiumas, mario žaislas, lil mergina, kostiumas dinosaure suaugusiųjų, dinozaurų suknelė suaugusieji, dinozaurų paslėpti, pripučiami dinozaurų suaugusiųjų kostiumas, gėjų pūkuotas kombinezonas.

Sveiki atvykę Į mano Parduotuvę?!!Pirminės Medžiagos: Priimti oversea putų sluoksnį (taip pat vadinamas aukštos kokybės Porolonas); Graviravimas, kuriuos tikslumo pelėsių, kokybės ir pristatymo greitis yra garantuotas.Savybės: lengvas, patogus dėvėti, geras pralaidumas ir aiškiai akyse; Ji negali atsispirti lietaus, mušti ir susidūrimo, ir gali būti naudojamas ilgą laiką; Ji yra specialiai sukurta užsienio prekybos su mažai skundą; drabužiai yra labai tinkamos kokybės užsienio prekybos, o pristatymas gali būti garantuotas, be žalos.Produkto Aukštis Dydis : S:160CM-170CM M:170CM-175CM L:175CM-180CM XL:181CM-185CM XXL:185CM-190CM XXXL:190CM-200CM Mokėjimo : sąlyginio Deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame įvairių mokėjimų, kaip nurodyta toliau: Pranešimas: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.Pristatymas: 1.Svoris kostiumas yra apie 5-6 kg. 2.Talismanas kostiumas gali būti išsiunčiami iš 1-5 darbo dienas. 3.Mes laivas elementą per EMS tarptautinės laivybos paslauga, kuri yra greičiausias ir saugiausias būdas. 4.sekimo numerį bus pateikti po vežamos. 5.Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 6.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas imsis 7-15 darbo dienų, jums turėtų mokėti siuntimo.

Plotas

Laikas

Azija

Šiaurės Amerika

7-15 darbo dienų

Vakarų Europa

Rytų Europa

10-30 darbo dienų

Vidurio-Rytų

Okeanija

Pietų Amerikoje

Afrika

15-45 darbo dienas

Rusija

Brazilija

15-45 darbo dienų Pašarų atgal:

1) Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas,kad jei nėra nieko, kad jūs nepatenkinti,(įskaitant ir mūsų produktų ir paslaugų,arba kitas dalykas),prašome susisiekti su mumis tarnauti jums vėl, kol jūs įdėti, kad ginčo, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

2) Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome palikti Postive Atsiliepimai (5 žvaigždučių ) už mus,tai yra labai svarbu mums pasiūlyti jums mūsų geriausias paslaugas, kitą kartą.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
rankovės ilgis Pilnas
Šaltinio Tipas anime
Modelio Numeris 0107
Audinio Tipas Satin
Sudedamosios dalys į viršų
Elemento Tipas Kostiumai
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Lytis Unisex
Medžiaga Medvilnė, Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai