Nauja Reduced price!
SCAPC 12 core fanout optinio pluošto Galiuku SM simplex 12 branduolių 1,5 M Optinio pluošto galiuku /laido kabelis 12 pagrindinių spalvų bunchy galiuku

SCAPC 12 core fanout optinio pluošto Galiuku SM simplex 12 branduolių 1,5 M Optinio pluošto galiuku /laido kabelis 12 pagrindinių spalvų bunchy galiuku

€5.39

-45%

€9.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pabaigos švyti optinio pluošto, 12 core optinio pluošto, Pluošto, pluošto plastikas, regos galiuku, 12 core optinio pluošto kabelis, 1000m pluošto kabelis, optinio pluošto plastikas, galiuku sc, 2 core optinio pluošto kabelis.

PK APC 12 core fanout optinio pluošto Cw SM simplex 12 core Optinio pluošto galiuku /laido kabelis 12 pagrindinių spalvų bunchy galiuku Nemokamas pristatymas

Galiu jus užtikrinti, kad mūsų produktų kokybės, siekiant užtikrinti, kad mes suteikti jums geriausias paslaugas, siekiant užtikrinti, greičiausias pristatymas, saugiausias būdas užtikrinti, kad prekės į savo rankas!Jei turite kokių nors klausimų, gavusi gaminio, ar turi kokybės problemų, prašome nesijaudinkite, padaryti nedvejodami perduoti ginčus, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes jums labiausiai priimtinas atsakymas!Malonu apsipirkti, labai ačiū

Produkto Savybės SC 12 core ventiliatorius iš optinio pluošto Cw,SM12 core Optinio pluošto galiuku /cord laidas Aprašymas: patchcord yra optinio pluošto kabelis naudojamas pridėti vieno įrenginio į kitą signalų maršrutą.Dviejų galų su jungtys būti pavadintas patchcord ar jumpter , tik vienas galas su jungtį būti pavadintas galiuku.SC stovi už Abonento Jungtis - bendras tikslas stumti/traukti stilių jungtis.Tai kvadrato, "snap-in" jungtis skląsčiai su paprasta push-pull judesio ir yra užpleištuotos.Funkcijos: 1. Suderinamas su Telcordia,GR-326-CORE, TIA/EIA ir IEC 2. Mažas (Insertion Loss & Back Refleksija 3. Stabili 4. 2,4,6,8, 12 ir 24 Kanalų, Avaliable 5. Išsaugoti Kanalo Vietos,Kainą ir Įrengimo laikas 6. Lengva Stumti/Traukti Operacija, 7 Breakout Cable/Bundle Paskirstymo Kabelis/ Ribbon Cable/Lauko Vandeniui kabelį pasirinktinai Programos: 1.Telekomunikacijų 2.Kompiuteriniai tinklai 3.Kabelinės televizijos tinklai 4.Prietaisas nutraukimas 5.Matavimo Įranga Specifikacijos:

Galiuku Jungtis

PC (SM)

UPC (SM)

APC (SM)

MM

Grįžti Nuostolis (dB)

≥45

≥50

≥60

≥35

Įterpties Nuostoliai (dB)

≤0.2 (max≤0.3)

Pakartojamumas (dB)

≤0.1

Ilgaamžiškumas(1/Matings)

≥500

Veikimo Temperatūra, (°C)

-25~+70

Atsparumas Tempimui (N)

≥90 (Φ3.0), ≥70 (Φ2.0), Φ0.9

Pluošto

9/125um, 50/125um,62.5/125um,ebs

skersmuo

0,9 mm 2,0 mm, 3.0 mm ir kt

Kabelio medžiaga

PVC, LSZH

Šerdys

Simplex, duplex, 4cores, 6cores, 8cores, 12cores ir pan Nuotrauką

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos laiku iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8.DeliveryTime:

Jei jūsų krovinys sveria iki 20 kg arba daugiau, arba jums reikia didesnio kiekio, prašome susisiekti su mumis arba rašykite mums, mes suteiksime jums naują pakavimo specifikacijas, tada stengiamės taupyti transporto išlaidas už jus, ir todėl, kad produkto kaina gali būti tam tikros naudos jums!

Mes esame didelių gamybos įmonių grupės Kinijoje, mes parduoti per Alibaba, yra tik tikslas ,tai geriau skatinti savo produktų,visi mūsų kompanijos produktai yra vežamos tiesiogiai iš gamyklos, prašome susisiekti su mumis , tikimės sukurti ilgalaikius draugiškus ir savitarpio bendradarbiavimo santykius tarp vienas kitam !

Mes teikiame 6-12 mėnesių garantija.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Straipsniai grįžo po 15 dienų nuo pristatymo, yra tinkamos finansuoti tik remonto.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Perkant, tai reiškia, kad pirkėjas davė tylų sutikimą politikos.Jeigu reikia daugiau informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes su jumis dirbs pasiekti win-win.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Režimas SM&MM
rėmelis tipas UPC,APC
Jungties Tipas SC/APC
poliravimo PC/UPC/APC
Skaidulų Tipas Vieną Režimas
Kilmės KN(Kilmės)
Darbinė Temperatūra Nuo -40 iki +85 laipsnių
Kabelio Išorinis Skersmuo
jungties tipas SC
Modelio Numeris 12 core fanout optinio pluošto Lanksčiaisiais
Kiekis 1PCS
Sertifikavimo FCC
kilmės vieta Kinija
Prekės Pavadinimas ZHWCOMM

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai