Nauja Reduced price!
Skaidraus Akrilo Blokuoti Antspaudas Blokai Antspauduoti Scrapbooking Amatų Įrankis, naudojamas montuojant ir naudojant aiškius antspaudai

Skaidraus Akrilo Blokuoti Antspaudas Blokai Antspauduoti Scrapbooking Amatų Įrankis, naudojamas montuojant ir naudojant aiškius antspaudai

€19.81

-30%

€28.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: akrilo antspaudas blokuoti 16, akrilo antspaudas blokuoti rinkinys gėlė, akrilo antspaudas blokuoti 3, akrilo blokuoti apvalus antspaudas, akrilo plokštės, mini gumos antspaudas, blokuoti antspaudas, Antspaudas, aišku, antspaudas, akrilo antspaudas blokuoti štampavimo.

Aprašymas: - Tai akrilo blokas yra pagamintas iš geros kokybės, kietas, tvirtas ir patvarus, ne taip lengva nutraukti, gali tarnauti ilgą laiką. - Jis gali dirbti su aiškiai spaudų ir antspaudų padaryti spalvinga antspaudai.Jis naudojamas montuojant ir naudojant aiškius ženklus, Aiškiai ir sklandžiai akrilo blokas gali padėti antspaudų gerai. - Puikus štampavimo projektus, pavyzdžiui, nešiojamojo kompiuterio, leidinys, kortelės priėmimo, kvietimai, sveikinimo kortelės, užrašų knygelė puslapių, antspaudai, grafiko, knygų, talpyklą, projektuotojams ir kt. - Naudingi aksesuarai jūsų štampavimo amatų Specifikacija: - Medžiaga: Akrilas - Dydis: Apytiksl.žr. paveikslėlį komplektą Sudaro: 1 vnt Akrilo Antspaudas Blokuoti Atsiliepimai: Jei produktus ir paslaugas iš mūsų, yra įsitikinusi,jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių Išsamios Pardavėjas Reitingai yra labai dėkingi.Mūsų tikslas-ne, įsitikinkite, kad turite malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, jausmas ir nusivylimas, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų,prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes mielai asistentas jums.Mes stengiamės atsakyti į jums kaip ir anksčiau, kaip įmanoma, tačiau dėl laiko zonos skirtumo,mes negali būti galėtų atsakyti jums nedelsiant.Pateikite 24 darbo valandas, už mus, kad atsakyti,ačiū už supratimą.

Prekės Pavadinimas OTCRAFT
Modelio Numeris Skaidraus Akrilo Štampavimo Blokuoti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai