Nauja Reduced price!
Profesionali Plaukų Crimper Garbanoti Geležies Lazdelė Keramikos Gofruotas Banga Kukurūzų Lygintuvai Banga Curler Geležies Elektros Nelygumai, Plokštelės Įrašą

Profesionali Plaukų Crimper Garbanoti Geležies Lazdelė Keramikos Gofruotas Banga Kukurūzų Lygintuvai Banga Curler Geležies Elektros Nelygumai, Plokštelės Įrašą

€14.92

-39%

€24.46

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ios akmenslydis geležies, vyrai turmalinas, hair curler, garo stick, 1more, sh50, kūgio plaukai garbanoti lygintuvai, asmens plaukų priežiūros prietaisai, Butas Geležies, curler nėra šilumos.

Savybės:

Plaukų crimper geležies su 1,5 colių turmalinas keraminiai užspaudimo plokštės

Puikus salonas taip pat asmeniniam naudojimui, greitai, plaukų formavimo priemonės

Šilumos izoliacija anti-nusiplikymas priekio dizainas, lengva laikyti ir valdyti

Turmalino keramikos danga, šildymo plokštės, šildymo tolygiai, gali sumažinti žalą jūsų plaukus, leiskite, kad jūsų plaukai sveiki, lygus ir blizgantis

Instrukcijos:

1, kištuką, paspauskite jungiklį pusėje fiuzeliažo yra raudonas šviesos, palaukti dvi minutes šildymas gali būti naudojamas. (Šiuo atveju tai aukštos aplinkos temperatūros lydinio skydelis, negalima liesti plikomis rankomis)

2, plaukų pučia apie 80% sauso, pasiskirstymo formos lėtai, iš viršaus į apačią, rekomenduojama su plaukų formavimo produktai gali būti laikomi ilgiau.

3, neramu, pažeistiems plaukams, galite įtrinti plaukų prieš naudodami gaminį, siekiant sumažinti traumų.

4, pašalinus maitinimo, stovėti keletą minučių, kol temperatūra atvėsti būsto.

Apie kištukai:

Jei jūs pirkti elektros prietaisai, mūsų parduotuvėje suteiks tinkamą maitinimo keitiklis nemokamai pagal produktus galite įsigyti ir elektros lizdo standartą jūsų šalyje.Jei jums reikia kitų energijos keitikliai, galite palikti mums pranešimą ir rašyti pastabas, pavadinimą konverteris, mes padaryti vežimas nemokamai.

Apie Priedai:

1. Dėl aviacijos apribojimai,baterijos ir tepalai, nėra įtraukti į produktų, įvežtų iš Kinijos.

2. "Langelį" ir Be "box" yra originali produktai, produktai, be dėžučių, supakuoti saugos burbulas krepšiai ir produktus su dėžutėmis yra supakuoti originaliose dėžutėse.

Apie Mokėjimą:

1. Pirkdami dėl Patogiamgyvenimui.lt, jūsų mokėjimai yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Sekti savo užsakymą, bet kuriame etape, pristatyti internete ir jaustis saugus, kad išmoka bus išmokėta tik tiekėjui patvirtinę gavimo jūsų užsakymą.Su sąlyginio Deponavimo, jūsų kredito kortelės duomenys būtų niekada susidurti.

2. Jei turite bet kokių klausimų, galite kreiptis į pirkėjo, klientų aptarnavimo, atidarant šią nuorodą ( https://helppage.Patogiamgyvenimui.lt/buyercenter/index.htm ).

Apie Laivybos:

1. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir darbo užmokesčio tvarka, įskaitant laivybos nemokamai.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių pervežimų, nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Jei jums reikia gauti siuntinių kuo greičiau, prašome pasirinkti Laivybos Kompanijos kaip "Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas" ir jo logistikos greitis yra labai greitas.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!, Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, kreipkitės į mus išplėsti prekės gavimo metu.

Grįžti/ Grąžinimas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 60 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Garantija:

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 30 dienų nuo gavimo, mes jį pakeisime nauju.Jokios Grąžinamosios išmokos, yra siūloma.Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja išsiųsti.

Apie Atsiliepimą:

1. Mes vertiname jūsų verslą, kad labai.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.

2. Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti sprendimas.

Apie Klientų aptarnavimas:

Jei turite kokių nors klausimų, Prašome susisiekti su mumis per TradeManager pranešimą arba mūsų klientų aptarnavimo e-mail.Laiškus bus atsakyta mūsų klientų aptarnavimo pareigūnai Mon.Jums gali tikėtis gauti atsakymą į jūsų užklausą per 24 valandas. (Išskyrus Savaitgalius ir švenčių dienomis)

Sertifikavimo ce
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė Daugiau nei 50 000 kartų
Skersmuo šilumos laidininkas Daugiau nei 31 mm
Temperatūros Reguliatorius Termostatiniai
Prekės Pavadinimas TOHUAN
Modelio Numeris SH-YZ03W
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Matmenys Šildymo Plokštė 60x24mm
Prekių Kokybės Sertifikavimo GS
Įtampa 100-240v (Dual voltage)
Termostatas Padarinių Segmentai 1
Min. temperatūra 160 °C
Taikoma plaukų Sausas
Galia 25W-39W
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Turmalino keramika
Elemento Tipas Geležies
Maks. temperatūra 220 °C
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas Fiksuotas, Ne sukiojamomis
Optimalus optikos laikas 1-2 min.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai