Nauja Reduced price!

"Bluetooth" Klaviatūra "Wireless Keyboard" rusijos ipad PhoneTablet Mini Įkraunamą Klaviatūrą keycap "Android", "ios", "Windows"

€7.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mini i9s, Klaviatūra, klavišą esc, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, byla ipad klaviatūra, kawaii keycap, keycap pbt, teclados mecanicos, fr pbt keycap.

"Bluetooth" Klaviatūra "Wireless Keyboard" rusijos ipad PhoneTablet Mini Įkraunamą Klaviatūrą keycap "Android", "ios", "Windows"

1.PLATUS COMPAYIBILITY :

Naudoti su visų keturių pagrindinių operacinių sistemų, Bluetooth funkcija ("iOS", "Android", "Mac OS" ir "Windows"), Suderinama su "ipad", "iphone" ir "Bluetooth" funkcija planšetiniai kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai, ir Mobilieji Telefonai, tokie kaip "iPad " air", "iPad mini", "iPad " Pro", "iPhone" Xs Max ir pan.

2.ULTRA-PLONAS,LENGVAS IR NEŠIOJAMIEJI:

Šis lengvas "Bluetooth" klaviatūra yra skirtas visiems, kurie reikia nešiojamuosius, galintys klaviatūra, skirta dirbti ar žaisti ir ypač tinka verslo kelionėms.

3.ĮKROVIMO IR AUTOMATINIS MIEGO REŽIMAS:

Universalus belaidis "bluetooth" klaviatūra naudoja integruota ličio baterija, gali būti lengvai papildytos per USB kabelis, nereikia keisti bateriją.Įmontuota Įkraunama baterija, yra nepaprastai ilgalaikį, laukimo laikas yra maždaug 6 mėnesius nuo mokesčių."Bluetooth" belaidė klaviatūra gali automatiškai persijungti į "miego" režimą, siekiant taupyti energiją.

4.STABILUS RYŠYS:

Pažangias "Bluetooth" technologija užtikrina kabelis-nemokamai ryšys su veikimo diapazonas 10 metrų.Bet Stalinių PC Nešiojamas be "bluetooth" funkcija, jums reikia įterpti trečiosios šalies "bluetooth" adapteris (nepridedamas) prie įdiegti bluetooth tvarkyklę prieš naudojimą.

5.PATOGI ir RAMI RAŠYTI:

Tylų, žemo profilio klavišai atneš visiškai naują lygį komfortą savo ranka.Be to, visus savo dažniausiai naudojamas funkcijas ir žiniasklaidos kontrolės arčiau nei bet kada "Windows" skirtą "karšti" klavišai.

prašau įjunkite, kad kalbos apie planšetinį kompiuterį, o ne klaviatūra

Prekės Pavadinimas iMice
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
4 funkcija mini klaviatūra belaidė,rusų klaviatūra,
Kalbos lietuvių
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Daugiafunkcinis Klaviatūra
Funkcija 1 belaidė klaviatūra,mini klaviatūra
Funkcija 7 Klaviatūros Nešiojamąjį kompiuterį ,Įkraunamą Klaviatūrą
Modelio Numeris bluetooth klaviatūra
Funkcija 6 gumos keycaps,mini belaidė klaviatūra
3 funkcija tablet klaviatūra, klaviatūros rusų
Pilno Dydžio klaviatūra No
Klaviatūra Standard Tablet Klaviatūra
Funkcija 5 rusijos keycaps, klaviatūra, kompiuterių,
Pakuotė Taip
Riešo Parama No
2 funkcija klaviatūra belaidė,tablet klaviatūra
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Prašymas Tabletės
Parama Dropshipping
Funkcija 8 bluetooth klaviatūra
Veikimo Stilius Membrana

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai