Nauja Reduced price!
Juokinga Atsitiktinis Mens Atspausdintas Originalus Dizainas Ryšius 2019 Poliesteris

Juokinga Atsitiktinis Mens Atspausdintas Originalus Dizainas Ryšius 2019 Poliesteris "PASIDARYK pats" Kaklaraištis Vyrams Suknelė Šalis Vestuvių Necktie 8cm Plotis 8LD-LD00

€6.55

-21%

€8.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vyras kaklaraištis, kaklaraištis, moterys, akrilo necktie, drugelis kaklaraištis, kaubojus kaklaraištis, juokinga necktie, jaunikis vestuvių bowtie, ascot, 1 zip kaklaraištis, vyrai naujovė ryšius.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų laivybos tvarkaraštis: Dėl atvykimo Kinų Naujųjų Metų, gamykla bus atostogauti ir negali pagaminti už vežimą.Užsakymai pateikti dabar, kol vasario 17-oji bus išsiųstas vasario 18 iki vasario 20d.Iki tol, jūs galite patalpinti jūsų užsakymą, paprastai ir mes jums projektavimo po to, kai gausime jūsų nuotraukas ir laukti siuntos.Jei jums tai laivybos laikas, nereikia įdėti, kad būtų lengviau vienas kitą, ačiū už jūsų supratimą ir paramą.

Apie Produktą

1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir Ar transportavimo metodas, kurį nurodote. 4 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 5 - Praneškite mums turi laiko pasikalbėti su jumis, nereikia atidaryti ginčo pirmas.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis VYRAI
Modelio Numeris JQ-LD00
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Mados
Prekės Pavadinimas LODIELINKTR
Ryšiai Tipas Kaklo Kaklaraištis
Elemento Tipas Ryšiai
Dydis One Size
Medžiaga Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai