Nauja Reduced price!
Kalėdų Eglutė LED Nakties Šviesos Darbalaukio Ornamentu su Stiklo danga Švenčių Dekoravimo Kalėdų Dovanos Naujųjų Metų Kalėdų Eglutė

Kalėdų Eglutė LED Nakties Šviesos Darbalaukio Ornamentu su Stiklo danga Švenčių Dekoravimo Kalėdų Dovanos Naujųjų Metų Kalėdų Eglutė

€8.81

-30%

€12.59

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bonsai led, filialas lempos, led medienos, filialas led, christma, 2020 plaukų juosta, naujas atvyksta, plaukų juosta, christma medis, arbol led.

Ypatybė:

1.Prabangus apdailos ir graži išvaizda padaryti šeimai daugiau Kalėdų atmosferą.

2.Įrengta lanksti LED styginių šviesos, todėl, kad jūs galite wrap up jūsų mėgstamiausia forma, daugiau įdomių apdaila.

3.Dažų bazės ir imituoti žalieji augalai yra pagaminti iš didelio stiprio medžiagos, galite naudoti jį metai po metų.

4.Jis gali būti naudojamas Kalėdų ir kitų švenčių, namų dekoracijas, prekybos centruose, baruose ir kitose vietose, siekiant padidinti šventinę atmosferą lempos.

5.Jos taip pat puiki dovana vaikams, Naujų Metų Dieną, vestuvės, Padėkos Diena, Kalėdos, Gimtadienis ir pan.

Techniniai duomenys:

Dydis: 14*8cm (Vidut.)

Svoris: apie 165g

Galia: 3pcs mygtuką baterijos(įtraukti)

Medžiagos: mediniai+PC

Naudojimas: Kalėdinė dekoracija

Komplektą Sudaro:

1 x Kalėdų eglučių papuošalai

Sugrįžimas \Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Patogiamgyvenimui.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Patogiamgyvenimui.lt!

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Modelio Numeris JJ194223
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai