Nauja Reduced price!
Namų kėdės porankiai atminties putų pagalvės kompiuteris biuro kėdės porankiai alkūnės, dilbio slėgio išleidimo nuimamas ir plaunamas armre

Namų kėdės porankiai atminties putų pagalvės kompiuteris biuro kėdės porankiai alkūnės, dilbio slėgio išleidimo nuimamas ir plaunamas armre

€3.72

-29%

€5.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dilbio guard, dilbio skausmas, alkūnė sleev, alkūnės skausmas, petnešomis dilbio, rankos parama, alkūnė užraktas, alkūnė wrap, teniso alkūnė petnešomis dirželis, alkūnės arba korekcijos įtaisas.

Savybės:

Multifunkcinis Padas: kėdės porankiai padėklas gali būti naudojamas kaip biuro kėdė porankiu ir pagalvėlių, žaidimas kėdės porankiai pagalvėlės, susisiekimas porankiu ir pagalvėlių ir kompiuterio kėdė porankiu ir pagalvėlių.

Aukštos kokybės Medžiagos: kėdės porankiai pagalvės yra pagamintas iš minkšto poliesterio pluošto ir didelio tankio atminties putos, kuris yra patvarus ir patogus, gali paremti savo rankas ir alkūnes.Apačioje yra neslidus dizainas, siekiant užtikrinti, kad kėdės porankiai padas tvirtinasi ant kėdės.

Lengva Valyti: Jūs galite lengvai atidaryti su užtrauktuku, atskiras atminties putos ir dangtis, ir tada mesti jį į skalbimo mašiną, lengva valyti.

Lengva Įdiegti: Ji yra lengva, kad ant kėdės, rankos pagalvėlė ant kėdės su 2 elastinės juostos sagtis.

Aptarnavimas po pardavimo: Mes tikimės, kad kiekvienas klientas gali turėti malonią patirtį.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės jums padėti.

Specifikacijas(apie):

Medžiagos: flanelė + atminties putos + ABS sagtis + elastingas elastingas juostos

Montavimo būdas: taisyti porankiu ir pagalvėlių, kad kėdė elastinės juostos ir sagtis

Dydis: 25*5*5cm/9.84*1.97*1.97 į

Pakuotės svoris: 110g

Pakavimo Sąrašas:

Universalus Kėdžių Porankiai Trinkelėmis * 1

Stilius Paprastas
Modelio Numeris Kėdės porankiai padas
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Rinkinys Tipas No
Technics Audiniai
Formos Aikštė
Naudoti Sėdynė
Modelio Tipas Kietas
modelis Paprastas Dažyti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai