Nauja Reduced price!
BPA Free 10MM Silikono Granulių teether ,Nemokamas Pristatymas Mama Silikono Kramtyti Karoliukai ,100vnt/ daug silikono granulių kūdikių teether

BPA Free 10MM Silikono Granulių teether ,Nemokamas Pristatymas Mama Silikono Kramtyti Karoliukai ,100vnt/ daug silikono granulių kūdikių teether

€5.50

-18%

€6.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: teether medienos, dantų teether, kūdikių dantų žaislas, kūdikių dantų, teether, maisto klasės silikono, granulių silicio, teether žaislas, dantų žaislas, teether mediniai.

Prašome atkreipti dėmesį:

Jei nutarsite DERINYS,bet be jokių konkrečių paklausos,mes atsiųsime spalvotų NEGALI pažadėti, visų spalvų įtraukti.

Silikono kramtyti karoliukai yra daugiausia karoliai, papuošalai, produkto kramtyti kūdikių ir maitinančioms mama .Medžiaga, iš mūsų produktas yra 100%BPA free maisto kokybės silikono.Tai yra visiškai netoksiškas ir patvirtintas FDA/ SGS/LFGB, ir ES praėjo.Jis yra minkštas ir chewable silikono granulių kūdikių.Mūsų silikono granulės gali būti lengvai valomi, jūs galite įdėti jį į savo mikrobangų krosnelė dezinfekuoti!Bet kokios formos yra, spalva yra jūsų pasirinkimas, ir dydis gali būti pritaikytas.

Mes turime mūsų pačių gamykloje, Todėl mes galime pateikti jums aukščiausios silikono kramtyti karoliukai su konkurencinga kaina ir profesionalias paslaugas.

Savybės:

1. Pagaminti iš 100% maisto kokybės silikono

2. dydis 10MM /supakuoti 100vnt/maišelis

3. PREK.KOD šią nuorodą : 100vnt ( galite pasirinkti spalvas )

4. Spalvos : atsitiktinai sumaišyti

*Aukštos KOKYBĖS Rankų darbo.BPA Free, Ftalatų, Nemokamai, Švino Nemokamai, PVC Nemokamai, be Latekso, Metalo Nemokamai, ir Kadmio Nemokamai.Atitinka CPSIA, CE, Tarptautinių Standartų, ir FDA Patvirtinimų. *KŪDIKIŲ PATINKA ryškios, madingos spalvos yra lengva derinti su Mama komplektus ir akį traukiantis kūdikių, teikianti pagrindinį padėti slaugos labiau produktyvus. *PASTABA -Išplaukite prieš naudojimą.(Galima skalbti su muilu ir vandeniu) -spalvos gali šiek tiek skirtis dėl jūsų monitoriaus spalvų parametrus. - Dydis gali turėti šiek tiek skirtumas dėl rankinis matavimas.

Prekės Pavadinimas Ponia ChewedBeads.
Didmeniniams priimti
Svoris 0.55 g
skylės dydį 2,5 mm
Dydis 10mm
Pakavimas 100vnt/maišelis
pasirinkti spalvas priimti
Pakuotė Maišelis
spalva 40 spalvų
Formos ROUND
Medžiaga Silikono
Funkcija 100% Silikonas
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Modelio Numeris CS10
Drop laivyba priimti
Amžius 4-6 mėnesių
Naudojimas kūdikių teether žaislai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai