Nauja Reduced price!
M5 Smart Laikrodžiai

M5 Smart Laikrodžiai "Bluetooth" Apyrankė Sporto Žiūrėti Fitness Tracker Pedometer Širdies ritmo Monitorius SmartBand Apyrankės, skirta "Android ""IOS"

€9.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, ary laikrodžiai, namų smart, gp tracker, pagani žiūrėti, žiūrėti, smart žiūrėti, cy5 smart žiūrėti, širdies pakabukas, Joga.

Aprašymai: 1. Patogus Nešioti: Su elegantiškas ir stilingas stiliaus, plonas ir lengvas dizainas, sporto apyrankę užtikrina patogų dėvėti.Didelis 0.96-colių LCD ekranas leidžia jums skaityti laiko ir duomenys aiškiai net ir akinimo.Peržiūrėkite savo sveikatos duomenis ekrane ir pritaikyti jūsų laikrodis veidą pagal savo pageidavimus. 2. Daugiafunkcinis Sporto Tracker: Tai yra galingas fitness tracker.Jis gali stebėti savo veiklą ir siekti realiojo laiko buvimo vietos sekimas visą dieną.Prijunkite prietaisą į savo mobilųjį telefoną APP gali rodyti veikia statistikos greitis konfigūracija minučių/km, kalorijų ir atstumas vartojimo ir įrašyti savo pratimus maršruto žemėlapį. 3. Sveikatos Stebėjimas: veiklos fitness tracker gali būti naudojamas sekti savo dienos sveikatos, tiksliai fiksuoti visus dienos darbus, tokius kaip žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, veiklos minučių ir miego būsenos, kad padėtų jums reguliuoti sau į sveikesnį gyvenimą.Ji gali savarankiškai dirbti, net jei paraiška yra atjungtas. 4. Prašome nešioti jį laisvai naudoti vidaus arba lauko sporto ir fitneso.Sporto entuziastams, tai yra geras kompanionas.Jei mobiliuoju telefonu, gauna skambutį arba tekstinį pranešimą, jį vibruoti priminti skambučių ir teksto pranešimą, ekrane bus rodomas taigi, jūs niekada praleidote svarbų pranešimą. 5. Plačiau Suderinamumas: smart žiūrėti palaiko sėdimas priminimus, žadintuvai, medikamentų, geriamojo vandens, susitikimas, priminimus, chronometrus ir kt.Visiškai nemokamai 3-5 dienas darbo laiko.Parama labiausiai išmaniuosiuose telefonuose naudoti "Bluetooth" 4.0 WS arba aukščiau, Android 4.4, arba didesnė.Techniniai duomenys: 1.Ekrano dydis:0.96 colių ekranas 2.Sportas: bėgimas, kopimas į kalnus, važinėti dviračiais, plaukioti, žaisti futbolą 3.Baterija capative: 90mAh baterija 4.Budėjimo laikas: apie 3~5 dienas 5.Gyvenimo vandeniui: Jūs galite nusiplauti savo rankas ir lietaus, tačiau jūs negalite priimti vonia ir plaukti. 6.Sync pranešimai: Sinchronizuoti pranešimus apie appication už Facebook, Twitter, už WeChat, už WhatsApp, LinkedIn ir kt. 7.Pedometer: stebėti žingsnius, atstumą, kalorijų suvartojimą 8.Miego stebėti: padėti stebėti savo miego kokybę 9.Priminimas: poilsis priminimas, vartoja vaistus, priminimas gerti vandens priminimas, susitikimo priminimą Pakavimo Sąrašas: M5 Smart Apyrankė*1 Įkrovimo Kabelis*1 Instrukcija*1

6 tipas reloj inteligente mujer
3 tipas Reloj Inteligente
Tipo 10 Fitness tracker žiūrėti
Tipas 1 M5 smart laikrodžiai
Tipas 2 smartwatch
9 tipą smartband
Modelis M5 smart grupė
Tipas 5 Reloj Inteligente Hombre
Tipas 8 Smart Watch Vyrai
Tipas 4 Smart Watch "Android"
7 tipas smart žiūrėti moterims
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai