Nauja Reduced price!
Barakudos Profesionalūs Plaukimo Akiniai Anti-Rūko UV Apsauga, Mokymai Vyrams, Moterims #16420 Akiniai

Barakudos Profesionalūs Plaukimo Akiniai Anti-Rūko UV Apsauga, Mokymai Vyrams, Moterims #16420 Akiniai

€6.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: scend mergina akiniai, 750 gb hdd, occluders akinius mergina, išorines laikmenas, dicon mergina akiniai, nardymo akiniai moteris, pakaba garsiakalbis, 12 tb kietąjį diską, akiniai nardymui, merginos, kietojo disko toshiba.

----------------------Produkto Aprašymas------------------ 1.TITANO Akiniai yra specialiai sukurta su vientisas minkštas rėmas lengvai ir patogiai įrengti. 2.Minkšti nosies tiltas sutarčių ir plečiasi, savarankiškai prisitaikyti prie kiekvieno asmens unikalią veido struktūrą. 3.Silikono padalijimas galvos dirželis yra chloro įrodymas ir padeda paspaudę spoksoti į vietą. 4.Norėdami reguliuoti akiniai įtampa, tiesiog atsisegti dirželį nuo T-formos, atviri galai ir tvirtai užveržkite dirželį, juostos.Tada įdiegti dirželis atgal į T-formos atidaryti baigiasi nustatyti sandarumą. 5.Pažangiausius, anti-rūkas gydymas išlaiko vizija visiškai aišku, už valandos plaukimo malonumą. ----------------------Paketas apima--------------------- 1* plaukimo akiniai modelio numeris: #16420 ------------------------------Pastabos-------------------------- 1.Visi mūsų produktai yra 100% Autentiškas & 100% UV apsauga. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. 3. Prašome leisti 0,5 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 4.Jei gavote produktas sugadintas arba netinkamai būklės, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Ultra minkštas vientisas rėmas dėvėti lengvai.Minkšti nosies tiltas sutarčių ir plečiasi, savarankiškai prisitaikyti prie kiekvieno asmens unikalią veido struktūrą.Patogus chloro-įrodymas, padalinta silikono dirželis su built-in pusėje įrašai: reguliuoti akiniai įtampa, tiesiog atsisegti dirželį nuo T-formos, atviri galai ir tvirtai užveržkite dirželį, juostos.Tada įdiegti dirželis atgal į T-formos atidaryti baigiasi nustatyti sandarumą.

Dydis skirti reguliariai suaugusiųjų veiduose Rūko-atsparūs lęšiai su UV apsauga crystal clear vision: jūs galite aiškiai pamatyti po vandeniu ir mėgautis plaukimas, kaip ilgai, kaip jūs norite, o plaukimo mokymo ir poilsio Nemokamai dėklas įtraukta: jūs galite laikyti akiniai be dulkių ir įbrėžimų po naudojimo.

Lytis VYRAI
Rėmelio Spalva Aišku
Lęšio Plotis 5cm
Rėmas Medžiaga Acetatas
Lęšio Aukštis 3cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 16420
Sportas Tipas Plaukti
Elemento Tipas Akiniai
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Lęšių Spalva Aišku

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai