Nauja Reduced price!
23PCS Pack Fidget Jutimo Žaislų Rinkinys Įtempių Žaislai Autizmo Nerimas Reljefas Streso Pop Burbulas Fidget Žaislai Vaikams Suaugusieji

23PCS Pack Fidget Jutimo Žaislų Rinkinys Įtempių Žaislai Autizmo Nerimas Reljefas Streso Pop Burbulas Fidget Žaislai Vaikams Suaugusieji

€20.69

-6%

€22.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: fidget, anti stresas, antistress fidget žaislas, rinkinys moterims, fidget pop, autizmo papuošalai, naftos nerimas, kubas fidget, funko pop, fidget žaislas.

Pakuotės: Nuo tolimojo vežimo pakuotės, dėžutės, sukels lauke deformuoti, ir pertrauka, tai yra vieninga pakeisti aplinkos apsaugos raišteliu maišelis pakuotė.

Įtrauka:

1. Paprasta, bet veiksminga: Padėti sumažinti streso ir nerimo.Atsipalaidavimo terapija, nukreipiant energiją, didinti koncentraciją ir išlaikyti savo rankas ramioje, gali padėti ir vaikams, ir suaugusiems su didelio streso ar nerimo lygį, ir yra puikus, kaip išskleidimo žaislas, skirtas specialiųjų poreikių.

2. Lengva priežiūra: Kai valymo, tiesiog nuplaukite kriaukle.Sausu oru tik.

3. Įdomus makaronų virvę: Stretch, traukti, pasukti ir wrap juos į bet kokios formos, tada atšokti atgal į savo pradinę formą, didžiosios fidget žaislas.

4. Tiesiog spustelėkite pele burbuliukai ir jie bus padaryti šiek tiek popping garso.Tada apversti juos ir pradėti iš naujo!Ji gali būti pakartotinai naudojamos ir valomi padėti atkurti nuotaika, tėvų-vaikų žaidimai, žaidimai, kad pagyvenusiems žmonėms, vaikams ir suaugusiems galite žaisti.

5. Psichologinė pagalba: gali padėti atpažinti ir stabilizuoti psichinės veiklos, kai kurie žmonės išspausti dalykų, kai mąstymo ir minčių.Vaikams ir paaugliams, sergantiems autizmu, ADD ir ADHD, tai puiki raminanti priemonė.Smagiai ir atimti streso valandas.

produkto aprašymas:

Medžiaga:

plastiko, metalo

Pakavimo Sąrašas:

23 vnt /komplektas

Sertifikavimo AAA
Amžius > 14 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga plastiko, metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai