Nauja Reduced price!
100pc/daug Mergaičių Peg Lėlės 1.35

100pc/daug Mergaičių Peg Lėlės 1.35" Kietųjų Lapuočių Gamtos Nebaigtų Rutuliukų Sukimas-Paruoštas Dažų Dėmių-rūmuose waldorf Mediniai Žaislai Karoliai

€10.33

-10%

€11.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rūmuose waldorf medienos, granulių lėlės, kamuolys medienos tekinimo, ratai medienos tekinimo, rūmuose waldorf lėlės kūno, lėlės peg, žaislas rūmuose waldorf, medienos tekinimo bat, choker lėlės, rūmuose waldorf.

Produkto Aprašymas

Medžiaga:Mediena

Dydis:35mm

Kiekis:Vyras:100vnt

Privalumas

Jūs gaunate 100 nebaigtų Mergina peg lėlės.Šios lėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės kietmedžio ir yra visiškai natūralus ir organinis-nieko pridėti prie medžio.

Nebaigti, tačiau puikiai nušlifuoti.

Šios lėlės yra kruopščiai nušlifuoti ir yra pasirengę priimti jūsų dažų ar dėmių, arba tiesiog palikti natūralų.Akcijų ir pasirengę į laivą.

Puiki DIY projektų.

Šių nebaigtų peg lėlės yra puikus prakartėlėmis, Žaidimo detalės, Woodburning, rūmuose waldorf Duomenys, Dažymas, Crafting su Vaikais, Tortas Toppers ir kt.

Šios natūralios medienos produktai yra puikus jūsų kitą amatų projektas,, žaisti " virtuvėje, arba lėlių namelis.Jie yra pasiruošę papuošti veltinis, putų, dažai, dažas, žymekliai arba tiesiog palikti natūralų.Medinių strypelių žmonės gali būti naudojama įvairių projektų ir žaidimų.Visą šeimos, mokyklos ir bendruomenės naudojant šias medinių strypelių žmonių.Jūs galite dažyti veido bruožų, drabužių elementus ir aksesuarus į šiuos peg lėlės.

Jūs gaunate 100 mergaičių peg lėlės, kad priemonė: 1.35"(35 mm)Aukščio x0.5"(kaip 14mm) Skersmuo

Jei jums reikia didesnio kiekio, prašome leiskite man žinoti, ir aš galiu duoti jums kainodaros ir siuntimo informacija.

Produktų Nuotraukos

Metalų Tipas NĖRA
Elemento Tipas Pakabučiai
Suderinamumas Kaip Nuotraukas
Bauda ar Mados Mados
Funkcija teether
Formos\modelis Pav.
Stilius Klasikinis
Pakabučiai Tipas Ratas
Lytis mylėtojai
Modelio Numeris 002
Medžiaga Medinės
Prekės Pavadinimas COYOZHOOF

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai