Nauja Reduced price!
Universalus 25KG Reguliuojamas TV Sienos Laikiklis Flat Panel TV Frame Support 15° Pokrypio su Lygiu 14-42 Colių LCD LED Monitorius

Universalus 25KG Reguliuojamas TV Sienos Laikiklis Flat Panel TV Frame Support 15° Pokrypio su Lygiu 14-42 Colių LCD LED Monitorius

€15.11

-24%

€20.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: monitoriaus laikiklis, paramos sienos, 220v led panel, plazminis televizorius, devider tv stovi, laikiklis tv, arm dviejų monitorių, kalno tv, 32 darbalaukio monitoriaus laikiklis, paramos telephon.

Aprašymas Tipas: Reguliuojamas Tipas Taikoma Dydis: 14 - 42 cm Medžiaga: SPHC Plieno, Atstumas Nuo Sienos: 52MM / 2.04724 Cm Max Talpa: 25KG / už 55.125 LB ir Aukštyn-Žemyn Kilnojama Kampas: 15 laipsnių VESA Standartas Pikis: 25 x 45mm, 100x100mm, 200x200mm Kairės ir Dešinės Kilnojama Kampas: netaikoma Spalva: Juoda Savybės:

- Vientisas skydas yra paprasta ir lengva naudotis.

- Aukštos temperatūros kepimo dažytos, jokių dažų išjungtas arba rūdžių spalvos.

- Pagrindinės dalys yra sutirštės, konstrukcija yra stabili, ir gebėjimas atlaikyti svorį yra stipri.

- Geležies medžiagos, dizainas,geras lankstumas, atsparumas įbrėžimams,gražią išvaizdą.

- Didelio intensyvumo sukamąjį veleną, kad gali atlaikyti daug rotaciją be deformacijos.

- Žingsnio padarinių vizija, tai gali būti koreguojamas laisvai 15 laipsnių aukštyn ir žemyn, patirti įvairių vaizdo efektų.

- Saugos varžtą konstrukcija užtikrina, nr. kompensuoti apkrova.

- Taikymo Sritis: Tinka labiausiai HDTV flat panel TV, LCD televizoriai, LED TV, tinka Plasma TV.tinka Sony / Samsung / TCL / PHILIPS / Sharp-AQUOS / Plasma TV.Tinka šeimai, pramogos, viešose vietose ir prekybos vietose, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, KTV, barai, oro uostų, geležinkelio, autobusų stotyse, prekybos centruose, parduotuvėse, laukimo salė, poilsio kambarys, didelė konferencijų salės, auditorijos, salės ir restoranai.Montavimo ir naudojimo instrukcijos:

- 1. Naudoti sienų plokštės, kaip gulėti gręžimo keturių skylių 10mm skersmens ir 50 mm gylio betono sienos.Tada pleišto keturi plastikinės betono grindims į skyles.

- 2. Įdiegti sienos plokštė, Putthe sienos plokštė ant sienos,ir tada įsukite keturis vvg varžtai į kiekvieną plastiko, betono inkaro per metalinį įdėklą keturių vvg varžtas,plastiko, betono inkaro ir sienos.

- 3. Įdiegti monitorių laikikliai ant nugaros skydelio TV: prisukite keturiais varžtais į skyles atgal skydas TV įsitikinkite, kad atstumas iš kiekvienos atramos viršuje panel TV yra lygūs,ir taip pat, kaip ir centras, kaip įmanoma.Dalys turi būti parinktos pagal matmenis skyles atgal skydas TV.

- 4. Reguliuoti angelas ofthe LCD tarp -5°~+5° į tinkamą poziciją rankas.Pastaba:

- Yra daug rūšių varžtus, kad daugumai TELEVIZORIŲ.Jums tik reikia pasirinkti tinkamą varžtą iš stovo priedai.

- Pirkdami, prašome patikrinkite, ar atstumas tarp skylių TELEVIZORIAUS dera su šiuo produktu, ir ar svoris yra nuokrypio ribose šio produkto.

- Produkto kiekis, priedai bus šiek tiek pačiuožęs, bet tai neturės įtakos diegimo ir naudojimo.Pakuotę įeina 1 x TV Stovas 1 x Montavimo Priedai

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris EPC_HMP_61S

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai