Nauja Reduced price!
45CM Nuogas Kūnas 1/4 BJD Lėlės Gali Būti keičiamas Akių 18 Kamuolys Sąnarių Lėlės Kūnas Be Apranga, Aksesuarai Mergaitėms ubierz Makiažas

45CM Nuogas Kūnas 1/4 BJD Lėlės Gali Būti keičiamas Akių 18 Kamuolys Sąnarių Lėlės Kūnas Be Apranga, Aksesuarai Mergaitėms ubierz Makiažas

€32.23

-67%

€100.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vyrai bjd drabužiai, barbi vadovas, cinnamorol, medžiaga mitas saint seiya, "ios" lėlės akių, din lėlės, 13 bjd doll, atgimti, bjd nuotrauka, j. lėlės.

Pastaba:Aksesuarų nėra įtrauktos į produkto.Tai Nuogas Kūnas

Lėlė BE jokių Priedų , Tik NUOGAS KŪNAS .Tai Apie 45cm , 1/4 BJD Doll Įstaiga yra rankomis dažyti makiažas ir gali keisti akis.Mechaninis baseino makiažas organizmas negali pakeisti akis, Jei turite kokių nors problemų , prašome nedvejodami susisiekite su mumis , mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų .

1.Pristatymas

Laivybos laikas yra apie 15-60 darbo dienų Kinija Post & Patogiamgyvenimui.lt Standarto .Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

2.Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Alipay arba Paypal čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3.Atsiliepimai

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai andservices.Prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių,Tai yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

4.Kiti Politikos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Plastiko Tipas ABS
Lėlės Medžiaga 100% saugūs , netoksiški Plastikiniai
Mados Prekės 1/4 BJD Doll 45CM BJD Doll
Tipas Interaktyviosios Lėlės
Elemento Tipas Lėlės
Baterija NĖRA
Pristatymo Svoris Apie 0,5 kg SD BJD Nuogas Kūnas
Modelio Numeris KD LĖLĖS
Matmenys 45cm
Prekės Pavadinimas ucanaan
Savybės Animacinių Filmų, Švietimo, Modelis, Minkšta, Dovana
Temos Filmų ir TV
Lytis Unisex
Forma 1/4
BJD/SD Požymis lėlė
Punktas 1 VNT BJD Doll 18 Kamuolys Sąnarių Nuogas Kūnas Su Makiažas
Kilmės Kinijos, 100% Rankų Darbo
Lėlės aukštis apie 45cm
Mfg Serijos Numeris Mados
Akis Rudos akys ,Gali Pakeisti Akis
Pakuotė be mažmeninės prekybos dėžutę
Įspėjimas NĖRA
Struktūra Lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti arba gulėti, stovėti, negali kalbėti
sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga Plastikiniai
Amžius > 3 metų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai