Nauja Reduced price!
Šiaurės Europos Namų Dekoravimo Gėlių Elnių Galvos Sofa Mesti Pagalvės Užvalkalą Pasisekė Elnias Meno Kalėdų Lino Automobilių Pagalvė Pagalvėlės Dangtis

Šiaurės Europos Namų Dekoravimo Gėlių Elnių Galvos Sofa Mesti Pagalvės Užvalkalą Pasisekė Elnias Meno Kalėdų Lino Automobilių Pagalvė Pagalvėlės Dangtis

€5.08

-11%

€5.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: galvos puodą, kalėdų vyrų pagalvės, mergina sofa, elnias medienos, elnių mediniai, lino kalėdų pagalvės, metų kalėdas pagalvės, vaza, pagalvė elnių, kalėdų elnias mediniai.

Pastabos:

Mūsų kokybė yra ne tai 3USD prastos kokybės. (Toksiškos, Kancerogeninės Medžiagos, Naudojamos, Neryškus Spausdinti, Prasta Siuvimo darbus).Mes tik siūlome savo klientams geriausią produktą, Visų Pagalvę nuotraukas, čia yra pagamintas mūsų pačių.Ne nukopijuoti iš kitų parduotuvių, Todėl jums pagalvės dangtelis, kaip tiksliai parodyti mūsų puslapyje.Ne padaryti su mūsų kokybės su šių pigūs kokybės elementus.

Drop laivyba: Mes siūlome lašas laivybos paslaugos.Prašome susisiekti su mumis dėl logotipo-nemokamai arba watermark nemokamų nuotraukų.

Didmeninės paslaugos: Prašome susisiekti su mumis nuolaida ir atnaujinti laivybos paslaugos.

1. Prekė: pagalvėlė padengti ( Ne įeina pildymo, pagalvė, vidinis )

2. Medžiaga: medvilnė, linas (skalbimo mašinai)

40% linas, 30% medvilnė, 30%poliesteris

3. Dydis:45x45cm (±2cm) (17.5"x 17,5")

Jei jums reikia įvairių dydžių, prašome susisiekti su mumis tinkinti savo pagalvę padengti.

4. Spalva: kaip nuotraukose (iš vienos pusės spausdinimo)

Iš vienos pusės spausdinimo, kita pusė yra natūralios lino spalvos (juoda, balta).

5 .Pakuotė:1 pagalvėlė padengti (Ne užpildymo, nėra pagalvę įdėkite)

6. Drop laivyba: Mes siūlome lašas laivybos paslaugos.Prašome susisiekti su mumis dėl logotipo-nemokamai arba watermark nemokamų nuotraukų.

7. Didmeninių paslaugų.Prašome susisiekti su mumis nuolaida ir atnaujinti laivybos paslaugos.

Kodėl verta rinktis mus? 1.Elegantiškas dizainas nematomas užtrauktukas 2.Aukščiausios kokybės medžiagos( galima skalbti) 40% linas, 30% medvilnė, 30% poliesteris 3.Pažangios spausdinimo technologijos, patvarus ir ne blukimo, ilgai laiko

Rusijos pirkėjas, prašome pateikti savo vardą, pavardę ( vardas, tėvo vardas, pavardė) ir jūsų išsamų adresas( Butas Nr. Gatvė, Miestas,Regionas ir Šalis), Priešingu atveju, jūsų pakete tikriausiai bus grąžintas.

Mes pristatysime jūsų paketą po to, kai jūsų padaryti sumokėti į 5 dienų.Tai gali užtrukti ilgesnį laiką, jei jums reikia pritaikyti savo prekes.

Pristatome į rusijos Federacijos paprastai trunka apie 45-60 dienų.Pranešame, kad ilgas laukimo laikotarpis prieš jus, kad.

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Fasado Spalva
Modelio Tipas Gyvūnų
Reversas Spalva
modelis SPAUSDINTI
Stilius Galerija Kolekcija
Užtrauktukas
Formos Aikštė
Medžiaga Lino / Medvilnės
Prekės Pavadinimas moodcome
Technics Audiniai
Naudoti sofa-lova
Modelio Numeris Pasisekė Elnių Galvos Šiaurės Elnių Kalėdų Apdaila

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai